Dani arhitekata 5.0 – 2021. održat će se u novom virtualnom formatu u 7 termina, ove godine kroz cijelu 2021. godinu. Epidemiološke mjere nam za sada još uvijek ne omogućuju održavanje stručnog skupa kao dosadašnjih godina.

DANE ARHITEKATA 5.5 / STRUKOVNI STANDARDI I DIGITALNA TRANSFORMACIJA USLUGA možete pratiti na niže navedenim poveznicama. Sa ciljem izrade podloge za daljnja planiranja aktivnosti rada Odbora, molimo Vas da popunite anketu u poveznici u nastavku. Hvala!

PRIJAVA
POVEZNICA NA ANKETU
POVEZNICA - DAN 1 / 1.12.2021.
POVEZNICA - DAN 2 / 2.12.2021.

Hrvatska komora arhitekata je prethodna četiri skupa organizirala uz pokroviteljstva brojnih ministarstava te uz nazočnost ukupno oko 1800 sudionika, arhitekata, ali i inženjera ostalih inženjerskih struka, predstavnika tvrtki te predstavnika lokalnih uprava. Održano je stotinjak predavanja i čak devetnaest okruglih stolova, na kojima su sudjelovali vrhunski stručnjaci svojih područja. Svake godine svoja iskustva o temama Dana s publikom su podijelili brojni renomirani hrvatski i strani predavači.

Dani arhitekata nastoje i nadalje biti mjesto gdje se prezentiraju i raspravljaju značajne teme za rad arhitekata i inženjera u Hrvatskoj.

Ove godine smo stoga predvidjeli niz virtualnih događaja, raspoređenih kroz cijelu kalendarsku godinu.
Teme će obuhvaćati razne aktualne aspekte arhitektonske struke i bit će poticaj članovima HKA-a, a i ostalima, da aktivno budu uključeni u redefiniranje i pozicioniranje naše struke u društvu.
Također teme Dana arhitekata 5.0 inspirirane su programima rada, aktivnostima i iskustvima odbora Hrvatske komore arhitekata.
Sigurni smo da ćemo ovim dinamičnim pristupom privući članove i ostalu zainteresiranu javnost da se i svojim prilozima, sudjelovanjem, sugestijama i prijedlozima aktivno uključe u rad Dana, a tako i Komore.

Sva događanja vrednovat će se u Programu stručnog usavršavanja pojedinačno, a podatke o satima i područjima iz kojih se vreduju naći ćete uz njihov program. 

POKROVITELJI:


GLAVNI SPONZORI:

 

SREBRNI SPONZOR:


BRONČANI SPONZOR:


SPONZORI: